Hungarian Participation Democracy's Ghost.

I have been a community development social worker and NGO activist from 1988 until 2007 back in Hungary. I am using the democracy development single issue movement points of view to let people understand the current affairs. During the first 7 years I wrote nearly 1000 articles about employment, democracy development, agriculture NGO situation. After this election I decided I turn my blog to English.

Kommentek

RSS Feedek

RDH Blog - RSS 2.0 hírcsatorna

A porcukros bácsi

2008.02.19. 09:42 :: RDH

A cucializmus kispolgári posványa után a liberálisok és a többi buta politikus ipari társadalom mániájával sikerült megalapoznunk a társadalom tömeges deklasszálódását. No, mit tegyünk hát ezzel a sok szegény emberrel kérdezte egy reggel magától pártunk és kormányunk feje.

Miniszterelnökünk úgy próbálja a szegénységi kultúra sötétjébe burkolózó országunk gyorsuló süllyedését megállítani, hogy részvénytársaság kampányt kezdeményez.

Azok szállhatnak be a játékba, akik legalább 3000 Ft-ról úgy szoktak dönteni legalább egy hónapban, minimum évente, hogy az tartalék pénz, fektessük be szebb időkre. Nem szükséges, hogy minden évben legyen ilyen, elegendő, ha 10 évente van egy ilyen jó évünk!

Azokat várják a maradék közvagyon kuponos privatizációjának játékába, akik elhiszik, hogy a befizetett 3000 Ft valójában 100.000 Ft, csak ki kell várni, míg a tőzsdei szereplők meg is fizetik ezt az árat.

Azokat várják, akik az így nyert 100.000 Ft-ból vesznek egy malacot meg 2 csirkét, amit felnevelve nem vágnak ám le, hanem szaporítják, és pár év múlva piacra dobják a farmot.

Az így kapott 2.000.000 Ft-ból beiratkoznak egy MBA tanfolyamra, és versenyképes diplomát szereznek informatikából. Olyat, amivel a német piacon 1.000.000 Ft-ot lehet keresni havonta! Egy hónap után távmunka kereteket alakítunk ki német megbízónkkal, így a fizetésünket az itteni piacon fogjuk elkölteni, aminek örülnek majd az itteni vendéglősök. A vendéglősök ezután nem emelik égbe az árakat, ezt meghallják majd a külföldiek és ismét kedvelt nyaralóhely leszünk. Felvirágzik a turizmus, meg minden!

Az így kapott havi 30 milliárd plusz árbevételből minden hónapban új takarítónő-diplomát adunk a hazai takarítónőknek, hogy minden hónapban lépjenek még egyet előre! Mi leszünk a diplomás takarítónő-ipar királyai, mindenki az egész világon hozzánk jár majd pucoltatni az irodáját! A sok Takarítónő NyRt sok-sok irodát fog bérelni, ami jelentős új keresletet generál a takarítónő-ipar számára, sőt még a szervezetfejlesztésipar is föl fog lendülni!

Az így kapott havi plusz 200 milliárd Ft-ot odaadjuk a nagyon okos feltalálóknak, akik hetente kitalálják a bánfi hajszeszt meg a bűvöskockát. Így aztán 2010-ben lekörözzük Japánt és az egész világ azon fog csodálkozni, hogy ezt meg hogy csináltuk!

Mindenki tanácsadó céget alapít, hogy a magyar módszert, amit az ötletgazdára való utalásként Gyagyarnak vagy Gyagya úrnak fogunk akkor mondani, elterjessze az egész világon! Emese kormányzati tanácsadó munkáját otthagyhatja, és mehet vissza a Budapest Bankba, ahonnan jött!

Azért mégis csak szupi, hogy üzletemberek is vannak a kormányban! Hó végén tegyél félre 3000 Ft-ot! Itt a bomba üzlet!

1 komment

Címkék: politika társadalom demokrácia gyurcsány ferenc

A bejegyzés trackback címe:

https://reszvetelidemokracia.blog.hu/api/trackback/id/tr65345220

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gecc 2008.02.19. 16:12:56

Ezen nezopontbol meg nem is vizsgaltam meg a dolgot. De mondasz valamit. Asszem minden penzem kiveszem, es befektetem reszvenyekbe.
Melyiket ajnalanad? Ugyebar csak allami cegek reszvenyeit lehet megvenni... szal MAV vagy BKV? Mert a MOL es tarsairol mar most lemondok, azokat ugyanis a tuzhoz kozeli emberek fogjak nagy szamban vasarolni, en meg nem vagyok az a magamat megegeto tipus.
Szoval... MAV vagy BKV? De ha az altalad levezetett metodus nem jon be, akkor leperelem rajtad a vesztesegem. :-]
süti beállítások módosítása