Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Részvételi demokrácia a rendszerváltás után

Újra elindítom a hazai közélet tudás alapú tásadalom és NGO nézőpontú értékelését, mert reményt látok arra, hogy Csipolla fel fog ébredni Mário hipnóziásból!

Kommentek

RSS Feedek

RDH Blog - RSS 2.0 hírcsatorna

Tusványos 2024

2024.07.27. 23:49 :: Saman

Megváltozik e 500 év múlva a világfalu csoportdinamikai erő tere?

 

Anno talán 1998-ban végig csináltam egy országos fórum kampányt a Fiatalok első lakáshozjutásról...épp frissen hatalomra jutott ez a kollégiumi szobatárs társaság.

 

Amikor már Londonban éltem egyszer arra lettem figyelmes, hogy abban az évben, mikor épp negatív rekordot ért el a lakhatási engedélyek száma... az akkor már teljesen elfogalalt média arra használja ezt a helyzetet, hogy azt sulykolja az emberekbe, hogy soha annyi lakás nem épült széles e hazában...

 

Az idén a születések száma statisztikával vagyunk ilyen furi helyzetben.

 

Szerintem a mostani tusványosi beszédet ilyen "újbeszélül" kell feldolgoznunk.

 

Fel kell tenni azt a kérdést... hogy a FIDESZ Kádár rendszert 2 évvel behozó korszaka... valyon hogy nézne ki, ha "modernizációs sikeresség" szempontból raknánk a mérlegre!

 

Ezért beszél az "újbeszélül" kreatív ipar arca... arcátlanul arról, hogy akármilyen ágazati vagy társadalmi réteg réten... fog e bármilyen értékelhető élet teljesítményt hátra hagyni... ha egyszer csak mondjuk átlag 74 éves korukban a szobatársak elit rekruitációs bűnbanda elkezd kipusztulni a történelmi szimpadról!

 

Ha élethossziglan arra szövetkezett az ő embercsoportjuk, hogy soha semmivel nem fognak érdemben foglalkozni.. soha új generáció nem rúghat labdába a párton belül...

 

és akkor most ki fog törni az új nemzedékek kinevelésének kora!

 

Az ágazati párbeszédek kora!

 

A tudástársadalom ipari sikerességekhez felzárkózás Magyarország stratrégiája! Hazai vállalatok ,egyetemek, közemberek,  abban vállnak majd "jól működővé", hogy az európai trendekkel ellentétben a magyar az jobb hozzá adott értéket fog tudni felmutatni, mint amit az alsó Bulgária stratégia eleddig nekik felkínált! 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://reszvetelidemokracia.blog.hu/api/trackback/id/tr2918455627

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása