Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Részvételi demokrácia a rendszerváltás után

Újra elindítom a hazai közélet tudás alapú tásadalom és NGO nézőpontú értékelését, mert reményt látok arra, hogy Csipolla fel fog ébredni Mário hipnóziásból!

Kommentek

RSS Feedek

RDH Blog - RSS 2.0 hírcsatorna

A Tusványosi vízió mint kifordított tudás társadalom kép

2024.09.11. 19:12 :: Saman

A tőkés világgazdaságnak van egy olyan bájos népellenes változata, hogy a politikai tiltakozási immunrendszerétől tökéletesen megfosztott népet tovább lehetséges tolni a kínai bérszínvonal alá.

A költségvetés lélegzetvételnyi infúziót kaphat attól, hogy a világban könnyen elérhető likvid tőke akár magyarországon is képes EU területén összerakott akumlátorgyárak adataival kozmetikai botox kezelést adni a hazai költségvetésnek.

A magyar bér tehát nem fog kijönni ebből a 200 ezer 400 ezer közötti szegénységi csapdából, de a Machiavelllisták annak tovább örülhetnek, hogy a lakásárak viszont mégiscsak elérik vagy megközelítik a Prágai színvonalat, tehát a következő 5 év évben egy újabb megduplázódásra lehet számítani.

Mivel a fogorvosok lecserélésénél már rutint szereztünk benne, hogy a civilgyilkos zsákmányszerző pártcsürhe, letelepedési kötvényekkel, aktív értékesítéssel  akár ilyen teljes szakmai csoportot "pótoljon"... a legújabb ötlet az, hogy a hazai bennszölött lakosság lakhazási kirekesztettségét oldjuk meg megint egy külföldről ide importált lakásvásárlási fizetőképes kereslettel, akik nem egyszerűen azért jelennek meg jellemzően Budapesten, mert egyszerűen ez befektetési szempontból megéri, hanem azért mert kapcsolt termékként uniós útlevelet és tojás sampont is kapnak!

 

Ezzel a magyarországi társadalom de főleg az értelmiség, újabb korbácsütést fog kapni a hátára.

 

A propaganda kb 10 éve azzal ünnepelte meg a 20. TV csatornájuknak a megvásárlását, hogy abban az évben, amikor negatív rekordot döntött az építéssi engedélyek száma, mind a 20 TV csatorna naponta 200 szor bemondta hogy világrekod lett, hogy mennyi új lakást sikerült átadni!

 

Ahoz hogy az értelmiséget de még egyáltalán a szimpla sajtó "értelmező", tehát nem krumpli evő polgárságot arány egyensúlyban tarthassák... biztosítsák a nem média értelmező, de média fogyasztó többségüket, ahhoz néha a rendszer olyan kozmetikai bevatakozásokat is kap, hogy ha már a bennszülött lakosság nem fizetőképes kereslet a lakáshitelre, akkor oldják ez meg külföldi készpénzes vevőkörrel!

 

Ha tovább duplázódik a budapesti ingatlan ár színvonal, az esetleg erősíti a fiatalok további elvándorlását, tehát nem is lenne kivel egy magasabb hozzáadott érték gazdasági tevékenységet megszervezni!

 

A krumplievő Kubatov listás szavazó tábor persze mindebből csak annyit hall, ami most Tusványoson is elhangzik!

 

Ez a politikai pedofíl kaszt annyira szereti a gyerekeket, hogy újabb családtámogatási paraszt vakításon kezdtek el gondolkodni!

 

Ez egyben arra is válasz, hogy amikor évtizedek alatt el inflálták a családi pótlékot, akkor ez a fegyver saját maguk ellen is elsülhet, hiszen a háziasszonyok meghallják, amikor Magyar Péter ezt szóvá teszi!

 

Két hírt betennék ennek a nem túl rózsás képnek az alátámasztására. A hvg írt a tusványosi gyerektámogatási képzelgésekről.

 

És Vona Gábor lakáspolitikai őrjöngésükre próbál meg valamiféle politikai tiltakozási akciót szervezni. 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://reszvetelidemokracia.blog.hu/api/trackback/id/tr4918458863

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása