Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Részvételi demokrácia a rendszerváltás után

Újra elindítom a hazai közélet tudás alapú tásadalom és NGO nézőpontú értékelését, mert reményt látok arra, hogy Csipolla fel fog ébredni Mário hipnóziásból!

Kommentek

RSS Feedek

RDH Blog - RSS 2.0 hírcsatorna

Donald Trump Claims Immigrants Are 'Eating Pets' in US Presidential Debate

2024.09.11. 19:12 :: Saman

Vagy 2 hónapja találkoztam egy másfél órás dokumenbtumfilmmel, ami Trump Világmegmenető BótiSzátva Donáld azon tevékenyégét írja le eléggé didaktikusan, hogy ha megint ő kerül a kormány rúdhoz, akkor ugyan ki fog törni az a fajta világrezsim, ami a pápát, a svéd királyi családot és az angol royal familit menten leszoktatja az olajban sült csecsemő evésről és a pedofíliáról! Amit ezek a világelittel közös partikon szoknak gyakorolni!

 

Ez egy kettő perc, amit ma betettem, a korunkban lezajló elnöki vitából. Az nemkér másfél órát! 2 perc!

 

Jelölt A és Jelölt B azzal szembesül, hogy akkor az a legfontosabb nemzeti közügy... hogy a kiskutyámat megette egy kínai maffia Mehikóból és rettegjeket mert rátok es ez wala fog várni hamarosan!

 

Szűzjány koromban állategészségőr, archaikus nevén lúdoktor oskolába jártam... pont a kutyákkal való kapcsoalt miatt! Szeretem a kínai konyhát, de kizárt, hogy ezt a denevér, macska kutya evés részt kihangsúlyozná a személyiségem.Nézni tudom Trumpot,,, megértettem, hogy mit mond, de .... 

 

Én mást húznék alá ebben a szövegkörnyezetben!

 

Az orbánizmus idehaza, amikor beküldi sziporka nemrobika hanem Tomika szentembert, a normális emberek közé.. tizensokéve először van TV vita, felvéve, meg amikor háború beérkeztetéséről vízionál maga csudatévő Szent Orbán a tömeggyűlésen, a világtörténelem legsikeresebb gazdaságának kifejlesztője.....akkor pont ez egy "értelmiségi" egészséges reakciója!

 

Extrémista tetszik lenni? Mit keres a közügyek toplistáján, hogy a jövőben, éhezők fogják befogdosni és felfalni a matska kutya amerikai állat állományt (is).....

 

A politikai szocializációs jelenség körben az van, hogy 4 éve a BBC itt Angliában világosan azt a képet vázota fel, hogy a jobboldali kánon Amerikában eltörölte a sajtót!

 

Lehet hogy a következő 2500 évben az értelmiség az ki lesz tíltva a közbeszéd terepekről!

 

Konkréton felfestette a BBC híradós stábja, napokon kerersztül, tényleg dokumentum fílm hitelességgel, hogy :

 

Életképek:

Lelki pásztor, azaz angol református (az angol nyelvben PASTOR a pap neve) az reggelente lövész gyakorlatra jár. Híveinek Trump = Jézus aktuális reinkarnációja képekről beszél!

 

És van az a szintén "keresztény" toposz, hogy akkor ....Gyakorlatilag arról szólt a dokumentum, hogy Amerikában a KKK korához képest, most afroamerikai csoportok is lövészgyakorlatra járnak... nemcsak a hagyományos paramilitáns klubbok készülnek a polgárháborúra...

 

A választási csalás elleni rohamra!

 

Mivel az ilyenekről rendre ki szokott derülni hogy kamu, így muszály a következő választásokon következő összeesküvés elmélettel előállni. Megjósolható, hogy ha most 2024-ben nem jött be a pápa = 197 kisfiú szüzességének veszte és terhességének okozója kép, akkor 2028-ban a Dalai Láma és a türk-arab Kalifa fog betársulni a pápához az ilyen bulikba!

Az a lényege az ilyen politikai szocializációs manőverezésnek, hogy az újságok nem hoznának le ilyen "tuti tény" cuccokat, mert hát nehezen tudnák holnap reggelre leellenrőzni. A saját face book poszt... ott ÉN vagyok a szerkesztő! A társadalmikontroll és a szakmai kontroll! Én vagyok a "szemem az anyámé, az orrom az apámé... de az ÁLLAM na az nem 14. Lují! Hanem ÉÉÉÉN ÉÉÉN Én vagyok az állam!

 

Csakhogy a full figyelem.. az át lett tolva a hagyományos KÖZGAZDÁSZ SZAKMA GDPől hadovál a SAJTÓ őrkutyaként figyeli... TUDÓSOK HOLMI  DOKTORI FOKOZAT szinten elmélyednek tudományos megáldottságok rítusokban....

 

Na e helyett jön egy hordószónok... és többé a GDP, a hőmérséklet, az infláció, jog tömeg... a törvények x szabálya... az kuka... mert wáláki megette a kiskutyámat és a tiedet is meg fogja! Ha félelelm van! Minden van!

 

A szomorú helyzet az, hogy a magyar és az amerikai esetpélda világosan azt mutatja, hogy a Kubatow listázással, az ilyen ordenáré kamuképekkel, lejárt szavatosságú tésztával és krumplival,  el lehetett vinni a félelemipart abba az irányba, hogy az akkora megmentők, mint hordószónok Orbán, hordószónok Brexit Boris, vagy hordószónok Trump ezek simán megmentenek TÉGED!

 

És ennek van tábora! Sőt... krumlievő forradalom lehet a TUDÁSTÁRSADALOM alternatívájaként és a félelelmre fel felehet építni akár ágazati döntéseket is!

 

Azért köll ilyen vasút, ilyen egészségügy, ilyen mezőgazdaság, ilyen mandátum képzés az oktatás fejlesztési kérdések körül... mert a macskádat megeszi a kínai identitású mehikói! Holnapszerdán!

 

Nem is csöppnyi!

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://reszvetelidemokracia.blog.hu/api/trackback/id/tr6918489607

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása