Hungarian Participation Democracy's Ghost.

I have been a community development social worker and NGO activist from 1988 until 2007 back in Hungary. I am using the democracy development single issue movement points of view to let people understand the current affairs. During the first 7 years I wrote nearly 1000 articles about employment, democracy development, agriculture NGO situation. After this election I decided I turn my blog to English.

Kommentek

RSS Feedek

RDH Blog - RSS 2.0 hírcsatorna

Szájer és Szájerné arcpirító képmutatásához

2012.01.02. 11:46 :: Saman

 2011 Január 27-én a bíróság másodfokon úgy ítélt, hogy a Zuschlág perben megáll a maffiavád.

 Tessenek elképzelni, hogy egy magyar jogász sétál az Európai Parlament folyosóján és egy elsős egyetemista pizzafutár odalép hozzá, hogy ennek a kulturális unikumnak a sajátosságairól feltegyen neki egy-két kérdést.
 
A bírói kar ideológus érdekcsoport kontrollja alá, utoljára a Rákosi érában került. Annak a rendszernek a brutális erőszakossága azt váltotta ki a népből, hogy viszonylag rövid időn belül brutális erőszakkal számolt le az elnyomókkal.
 
Ez a döntés történelmi tett.
 
Történelmi fordulópont, ami a baszk típusú terrorizmus vagy a polgárháború felé tolja a közállapotokat. A maffiapártok életveszélyben érzik magukat attól, hogy ha egy országban nyilvánosság vagy független igazságszolgáltatás működik.
 
A predátor pártokrácia legmocskosabb, legvéresebb rémtetteit készül elkövetni a közeljövőben,amit ezzel a lépéssel készítettek elő.
 
A civilgyilkos zsákmányszerző párttitkárkaszt aljasságban felülmúlta önmagát. Rákosiék óta ekkora támadást, nem intézett politikai csoport az európai-magyar kultúra ellen.
 
Hiába ez a mosom kezeimet gesztus. Ekkora szégyennel, akkor sem sétálhatna egy magyar az Európai Parlamentben, ha vízilóbőr arcplasztikával próbálkozna.
 
Több oka van annak, hogy Szájér visszavonuljon. Elképesztően arcpirító, életveszélyes dolgokhoz adták az arcukat a feleségével együtt.
 
Káoszba taszítják a bíróságokat azzal, hogy kézi vezérlésre állítják át és a szakkollégiumi törzsi mag egyik komisszárja ül ebbe a székbe.
 
A rend megrendült ezen a ponton.
 
Anno az 56-os forradalomnak 2500 halálos áldozata volt. 60.000 embert börtönöztek be. 200.000 ember elmenekült az országból.
 
Ennek a rezsimnek mindhárom könyvelési tételben vannak már áldozatai. Az etnikai uszítással kacérkodó politikai marketing tevékenység után nekiálltak már gyilkolni emberek. Geréb Ágnest koholt vádakkal bebörtönözték. Szima Juditnak megmondták a rendőr kollegái, hogy parancsot kaptak arra, hogy mérgezzék meg. Pál Tamás ellen büntetőper folyik azért, mert elmondta egy újságíróknak, hogy technikailag hogyan rabolták ki a FIDESZ-esek a közalapítványt.
 
A kivándorlás sztori ügyben mindenki nézzen szét a családja fiataljai között.
 
A kádi bíráskodáshoz és a koncepciós perek világához, azért térünk vissza a XXI. század elején, mert ezzel tudnak ezek az urak túlélni. Mindeközben ennek a társadalom fizeti meg az árát.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://reszvetelidemokracia.blog.hu/api/trackback/id/tr363513417

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása