Hungarian Participation Democracy's Ghost.

I have been a community development social worker and NGO activist from 1988 until 2007 back in Hungary. I am using the democracy development single issue movement points of view to let people understand the current affairs. During the first 7 years I wrote nearly 1000 articles about employment, democracy development, agriculture NGO situation. After this election I decided I turn my blog to English.

Kommentek

RSS Feedek

RDH Blog - RSS 2.0 hírcsatorna

Zombiválasztások Dunakeszin

2013.03.25. 10:43 :: Saman

Volt egyszer hol nem volt, volt egy ország, ahol elég hülyén mentek a dolgok.

Mindenki csak tekergette a nyakát jobbra meg balra, meg aztán vissza, de sehogyan se értették, hogy miként találhatnak ki a haza bölcsei olyan baromságokat, amelyektől még a kopasznak is égnek áll a haja.

Történt egyszer, hogy egy kis faluban elhatározták, hogy olyan választásokat rendeznek, amelyen csak a jelmezbálról itt maradt zombicsoportok zombiképviselői indulhatnak. Éljenek az élőhalottak!

Látták az emberek a TV-ben, hogy a zombik rettenetesen veszélyesek, mert, akit megharapnak, azok maguk is átváltoznak zombivá.

Le is ment a választási kampányra Bajnai meg Mesterházy. Ahhoz, hogy a zombijárás tökéletessé válljon már csak az hiányzott volna, hogy Gyurcsány is kinézzen magának egy utca sarkot, ahol élet nagyságban ijesztgethetné a falubélieket.

Így aztán a falubéliek a régi zombipártra szavaztak és a régi zombik előtti régebbi zombik sírva fakadtak, hogy miért nem inkább koalícióban indultak el ezen a választásokon is.

 

zombieland-0.jpg

Én a civil politizálók és a normális ellenzék helyében egy minimum feltétel rendszert ajánlanék fel az MSZP-ből kivált 3 párt számára.

A szalonpolitizálás ügyben számonkérésnek lesznek kitéve ők is.

A rendszerváltás társadalmi szerződésének bukásáért sokat tettek ők is a korrupt forráselosztással és a demokrácia döntés előkészítési folyamatainak szétverésével.

Az MSZP tehát a volt MSZP kormányok vezetői is esküdt ellenségei a független állampolgári önszerveződések világának. A kirekesztés egekig fokozása MSZP-FIDESZ alku eredménye. A Halász-Zuschlág paktum és az utánkialakult forrás elosztási és sajtó elnyomási gyakorlat közös munkájuk eredménye.

Emiatt vérciki velük egy asztalhoz ülni.

Ameddig nem adnak garanciát arra, hogy nem fogják elszabotálni a civilgyilkos zsákmányszerző pártcsürhe gaztetteinek elszámoltatását addig nem lehetséges koalícióra lépni velük.

Procedúrákat kell felmutatni az embereknek! Hogy fog kinézni az orbán utáni rend. EZt én mellesleg ketté választanám az idősíkot tekintve. Nem arra, nem csak arra kell szövetséget kötni, hogy a 2014-es választások után mit kellene csinálni a demokrácia újjáépítése érdekében.

Én megadnám az esélyt annak, hogy nem győz a demokrácia a következő választásokon, ezért én úgy fogalmaznék ezügyben, hogy 2014-ben vagy az orbán halála után elinduló új Magyarországon.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://reszvetelidemokracia.blog.hu/api/trackback/id/tr955169036

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása