Hungarian Participation Democracy's Ghost.

I have been a community development social worker and NGO activist from 1988 until 2007 back in Hungary. I am using the democracy development single issue movement points of view to let people understand the current affairs. During the first 7 years I wrote nearly 1000 articles about employment, democracy development, agriculture NGO situation. After this election I decided I turn my blog to English.

Kommentek

RSS Feedek

RDH Blog - RSS 2.0 hírcsatorna

ferencjóska, hirthymiki és kárádjani reinkarnációjához

2010.03.07. 01:29 :: Saman

lengyellaci írt egy cikket arról, hogy az elmúlt 150 év történelmében három nyugalmasabb időszaka, rendre vérbefolytott forradalmakkal kezdődött és később megdicsőült királyfélék regnálása lett belőle. Igazi későfeudális alattvalói mákony ez.

 

Sehogy se engedte be a Népszabi gép a kommentemet, így közzéteszem itt. Próbálkoztam azzal, kihúzzam az összes csúnya szót. Azt, hogy szoci átírtam szépen MSZP-re, stb. Semmi nem használt...

 

 

Orbánnak akkor lenne esélye hosszú távon berendezkedni, ha nem ő vezette volna be azt az elmélyült korrupciós gyakorlatot, amibe az MSZP meg az SZDSZ most belebuktak.

Sokan irányíthatóbb a kézi vezérléssel működő FIDESZ, de azt a hátra arcot, hogy szokjanak le a lopásról és a politika független életvilág gyilkolászásáról, ezt soha sem fogja tudna eladni a sajátjainak.

Most, hogy egyedül marad. Senki másra nem irányulnak a tekintetek modernizációs elvárások tekintetében. Őt fogják nézni. és őt fogják köpködni naponta.

Márpedig, ha nem tudja eladni, akkor belebukik abba, hogy nem tud felmutatni modernizációs eredményeket.

A 20 éve tartó semmit tevéssel és szerecsen mosdatással talán kihúz még egy ciklust. Bár ahhoz eléggé felajzott a jónép, hogy még 4 évig tűrje ezt pepitában.

Szólj hozzá!

Közösségi HR Társadalmi tervezési folyamatok támogatása. Munkaerőpiaci reintegrációs projektek előkészítése Részvételi Demokrácia Hálózat civilmandatum@gmail.com

A bejegyzés trackback címe:

https://reszvetelidemokracia.blog.hu/api/trackback/id/tr761815237

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása