Hungarian Participation Democracy's Ghost.

I have been a community development social worker and NGO activist from 1988 until 2007 back in Hungary. I am using the democracy development single issue movement points of view to let people understand the current affairs. During the first 7 years I wrote nearly 1000 articles about employment, democracy development, agriculture NGO situation. After this election I decided I turn my blog to English.

Kommentek

RSS Feedek

RDH Blog - RSS 2.0 hírcsatorna

"Hogy sírva tallóz, aki él"

2011.07.08. 20:58 :: Saman

 Fáj a szívem a Duna TV kozmopolita értelmiségi csapatáért. Sokat dolgoztam erdélyiekkel és sokkal inkább tiszteltre méltónak tartom az ő magyarságukat, mint az anyaország elmaradottságban tespedő polgáraiét.

Egy kulturális színfolt volt az, ahogy ők megkísérelték összekötni a határon kívül rekedt és a belül rekedt kultúrát.

A TV csatornák közül, 1998-ban, egyedül őket érdekelte például a "Fiatalok első lakáshoz jutása" kampány anyaga. Ezért külön köszönet nekik.

Nekünk kelet európaiaknak még mindig fontos az, hogy a hatalom mocsodék pribékjei intézményeket hozhassanak létre arra, hogy megerőszakolják az emberek választott identitását.

Azok, a műhelyek, amelyek valahogy nem férnek bele ebbe a képbe, azok előbb vagy utóbb áldozatul esnek a civilgyilkos mentalitásunknak.

Fülöp Márta készített egy kutatást arról, hogy a magyarok versenyfelfogása abból áll, hogy ki kell nyírni a versenytársat.

Ameddig ezt nem növi ki a mi kultúránk, addig semmi esélye nincs annak, hogy a civilizált világ polgára emberszámba vegye a kelet-közép európaiakat.

Sajnálom, hogy a Duna TV stáb elesett!

A szerbek cigány világfájdalma visszhangzik most bennem:

A FIDESZ hatalmi gépezete elsodor mindent, ami autonóm alkotó közösségiség volt. Tényleg Rákosi rendszer szerű cunamikat indítanak el mindenhol, ahol az állami finanszírozás miatt döntéshozó hatalom összpontosul a kezükbe.

 

 

 

 

1 komment

Közösségi HR Társadalmi tervezési folyamatok támogatása. Munkaerőpiaci reintegrációs projektek előkészítése Részvételi Demokrácia Hálózat civilmandatum@gmail.com

A bejegyzés trackback címe:

https://reszvetelidemokracia.blog.hu/api/trackback/id/tr883051442

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dr. v.b.1990 2011.07.10. 13:06:56

Azért az egészben az legérdekesebb,hogy mind a két közszolgálati csatornán a kulturális műsorokat szinte teljesen egészében eltüntették. És az is érdekes,hogy amikor szóba került ,hogy egy alapba kerül a két tv ,akkor a Fidesz kategorikusan cáfolta azokat a híreszteléseket,hogy a két tv-t összeakarják vonni. Ehhez képest a Duna Tv műsorvezetők egyre gyakrabban lehet látni az MTV különböző műsoraiban(elsősorban a híreknél)
süti beállítások módosítása