Hungarian Participation Democracy's Ghost.

I have been a community development social worker and NGO activist from 1988 until 2007 back in Hungary. I am using the democracy development single issue movement points of view to let people understand the current affairs. During the first 7 years I wrote nearly 1000 articles about employment, democracy development, agriculture NGO situation. After this election I decided I turn my blog to English.

Kommentek

RSS Feedek

RDH Blog - RSS 2.0 hírcsatorna

Az év e- demokrácia politikai tiltakozási akciója

2011.03.27. 22:07 :: Saman

 A gyerehaza.org oldal szerkesztői sok embernél kihúzták a gyufát.

A keresztény demokrata ifjak kampánya arra épült, hogy egy felmérés szerint Magyarország a 20. legélhetőbb környezet, és ezen felbátorodva 10 érvre támaszkodva netes kampányt kezdeményeztek.

Az érvek között szerepel az "Itt van Túró Rudi", ami egyetlen nyomós érvnek bizonyult a listán. (tessenek beleolvasni a kommentekbe please!)

Erre egy kommentelő közzé tette a Túró Rudi receptjét!

 "+ bónusz minden kint élőnek akinek hiányzik a túró rudi, csak azért ne kelljen már hazakötözni. Vegyél fél kiló túrót

tegyél bele 2 teáskanál vanilíás cukrot reszelj bele egy fél citrom héját valamint egy tojás fehérjét. Ezt jól keverd össze lehetőleg robotgéppel kb 4 percig. Ezután vegyél a kezed be egy maroknyit a masszából picit nyomkod össze és formázd henger alakúra. Mikor ezzel végeztél ted kb 20 percre a mélyhűtőbe. Ez idő alatt olvassz csokit gőzfürdőbe 20 dkg csokihoz tegyél 5 dkg vajat, (tejcsokihoz nem kell vaj) mikor kezd olvadni akkor kezd el keverni addig míg csomómentes nem lesz. Mikor kész vedd ki a túró hengereket és csorgasd rá ezután tedd a rendes hűtőbe és garantálom egy hétig eheted a túró rudit.

Remélem még idejében írtam és nem csomagolt mindenki össze!"

 

Túró Rudi

 

Na hogy várjanak ezek után hatalmas hazatérés cunamit?

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://reszvetelidemokracia.blog.hu/api/trackback/id/tr342777048

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása