Hungarian Participation Democracy's Ghost.

I have been a community development social worker and NGO activist from 1988 until 2007 back in Hungary. I am using the democracy development single issue movement points of view to let people understand the current affairs. During the first 7 years I wrote nearly 1000 articles about employment, democracy development, agriculture NGO situation. After this election I decided I turn my blog to English.

Kommentek

RSS Feedek

RDH Blog - RSS 2.0 hírcsatorna

Az MSZP nemzeti érzelmi jellegű nemzetmentő nemzeties nemzetszocialista párttá lett

2009.12.12. 19:39 :: Saman

Ennél nagyobb komédiát el sem tudtam volna képzelni. Minekutánnak a FIDESZ a társadalom 90%-ának eladta, hogy ők nemzetárulók, azt gondolják, hogy itt az ideje átfesteni a cégtáblát nemzetire.

Kiírjuk, hogy NEMZETI

oszt kész vagyunk.

Mindenki (aki tud olvasni) az reánk fog szavazni.

király lesz.

megint mink leszünk a kormány!

 

Az MSZP egy szűziesített vénasszonyként próbálja eladni magát.

Bárki elhiheti neki, hogy a multik zsákmányszerző civilgyilkos mentalitását rettenetesen- nagyon- egyértelműen- tuti 100% sőt 2 bizonyára elintéznék, ha még 12 évig ők kormányoznak.

Bolond aki nem hiszi!

A valóság az, hogy a világ többi országában a működő tőke nem feltétlenül működik civilgyilkos zsákmányszerző módon. Mert nem teszik azzá olyan dilettáns politikusok, mint az MSZP csapata.

Úgy tűnik mostmá a nemzetszocilaista a menő! Ez az Mesterházy gyerek egy génius! Hogy előbb ez nem jutott eszükbe?

 

Szólj hozzá!

Közösségi HR Társadalmi tervezési folyamatok támogatása. Munkaerőpiaci reintegrációs projektek előkészítése Részvételi Demokrácia Hálózat civilmandatum@gmail.com

A bejegyzés trackback címe:

https://reszvetelidemokracia.blog.hu/api/trackback/id/tr61591711

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása