Hungarian Participation Democracy's Ghost.

I have been a community development social worker and NGO activist from 1988 until 2007 back in Hungary. I am using the democracy development single issue movement points of view to let people understand the current affairs. During the first 7 years I wrote nearly 1000 articles about employment, democracy development, agriculture NGO situation. After this election I decided I turn my blog to English.

Kommentek

RSS Feedek

RDH Blog - RSS 2.0 hírcsatorna

E-demokrácia blogtalálkozó

2008.06.25. 12:22 :: Saman

Kedves Olvasónk!

Felvetette valaki, hogy ha a "nemzeti rőttszakállú verseny" cikk mind a 19 háttér cikkjét egy szuszra végigolvassa valaki, akkor igazán megérdemelne egy sört. Arra gondoltunk, hogy tényleg összehívhatnánk egy sörözésre alapuló személyes találkozási lehetőséget.

Az időpont javaslat: Július 5. szombat 16.30. Előreláthatólag egy Fővám tér közeli kocsma Pesten.

Sajnos még nem akadt sörgyár szponzorunk, de annak talán itt lehet az ideje, hogy szervezzünk egy olyan blogtalálkozót, ahol az e-demokrácia - netes közösségszervezés témákról vagy az ilyen blogokon folyó kampányokról beszéljünk.

Több közösségi blognál felmerül, hogy bővíteni szeretnék a szerkesztő - cikkíró csapatot, de az ismerkedések lassúsága miatt nehezen halad az integráció az egyes témákat más oldalról megközelítő szerzők között.

Jelentkezni lehet: civilmandatum@gmail.com mail címen.

Üdv!

Sámán

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://reszvetelidemokracia.blog.hu/api/trackback/id/tr16538618

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása