Hungarian Participation Democracy's Ghost.

I have been a community development social worker and NGO activist from 1988 until 2007 back in Hungary. I am using the democracy development single issue movement points of view to let people understand the current affairs. During the first 7 years I wrote nearly 1000 articles about employment, democracy development, agriculture NGO situation. After this election I decided I turn my blog to English.

Kommentek

RSS Feedek

RDH Blog - RSS 2.0 hírcsatorna

Bloggerek ha találkoznak II.

2008.03.24. 06:56 :: Saman

Pénteken a Tandemben részt vettem a 3. blog találkozón, amit szokás szerint nagyon élveztem.

Voltak régi ismerősök, de sokan először jöttek el a találkozóra. Félig-meddig író-olvasó találkozó jellege van ennek a klubszerű eseménynek, mert sokan csak kommentelnek, és ilyenkor ismerik meg személyesen is a szerzőket.

Most is sok világmegváltó beszélgetéssel telt az este, sok sör, sok pogácsa, ami ilyenkor kell!

A blog találkozó megerősít bennünket, sokan elkezdték a második vagy harmadik blogukat írogatni, hisz a tematikus blogok könnyebben találnak szót az olvasó táborral és olyan is van, hogy többen állnak össze közös blogot írni.

Volt egy felajánlásom azzal kapcsolatosan, hogy szívesen tartok egy képzést azoknak, akik közös blogot szeretnének vagy közéleti témákban blogolnak.

Szólj hozzá!

Közösségi HR Társadalmi tervezési folyamatok támogatása. Munkaerőpiaci reintegrációs projektek előkészítése Részvételi Demokrácia Hálózat civilmandatum@gmail.com

A bejegyzés trackback címe:

https://reszvetelidemokracia.blog.hu/api/trackback/id/tr46394166

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása