Hungarian Participation Democracy's Ghost.

I have been a community development social worker and NGO activist from 1988 until 2007 back in Hungary. I am using the democracy development single issue movement points of view to let people understand the current affairs. During the first 7 years I wrote nearly 1000 articles about employment, democracy development, agriculture NGO situation. After this election I decided I turn my blog to English.

Kommentek

RSS Feedek

RDH Blog - RSS 2.0 hírcsatorna

Tegnap még úgy szerették a zsidókat!

2013.05.08. 15:36 :: Saman

Az etológusok szerint a kultúra probléma megoldási algoritmusok szövedéke. A FIDESZ politikai marketing műhelye is alkalmaz algoritmusokat. Felfedezhetők sémák a kommunikációjukban.

Ezek közül mi ismerős ebből a szólamból?

„Először Brüsszelben lobbiztak, majd a törvény elfogadását próbálták megakasztani, végül politikai lejárató akciót szerveztek" - állítja a Philip Morris dohányipari multicégről Lázár János, aki szerint a trafikpályázatok nyerteseinek 90 százalékánál az ellenzéki sajtó sem tudott fideszes kötődést kimutatni.

Lázár szerint a Philip Morrisnak súlyos érdeksérelmet okozott az átalakítás. „Világosan megüzenték nekünk, hogy mindent el fognak követni az új rendszer július 1-i bevezetésének megakadályozására. Egy ekkora üzletnél nem számít néhány százmillió forint egy kommunikációs kampányra" - teszi hozzá.

A trafiktörvény fő szorgalmazója kizártnak tartja, hogy szervezett csalássorozat történt a dohánybolti koncessziók kiosztása során.

„Legfeljebb azt tartom elképzelhetőnek - mondta Lázár -, hogy egyes vállalkozók jobban megszervezték magukat, észrevették a lehetőséget, miközben mások talán pályázni sem akartak, mert bedőltek a baloldali sajtóban megjelenő híreszteléseknek, hogy az egész trafikrendszerből úgysem lesz semmi."

Lázár szerint Hadházy Ákosnak, a Fidesz szekszárdi helyi képviselőjének állításai sem bizonyítják, hogy valóban csalás történt. „Horváth István polgármester az egyeztetés lehetőségét kínálta fel képviselőtársainak egy megbeszélés alkalmával, és megkérdezte a véleményüket a helyi pályázókról. Ezt a beszélgetést képviselőtársunk - a bizalom és a párton belüli együttműködés jegyében - hangfelvétellel rögzítette. Ha csupán ennyi történt, abban nem látok kivetnivalót, ugyanis a pályázatokról nem a polgármesterek döntöttek, hanem a Nemzeti Dohánykereskedelmi Zrt. világos és méltányos szakmai szempontrendszer alapján" - szögezte le Lázár.

1. A diákok, amikor azt a pofont leosztották nekik, hogy ne hazudják, hogy egyeztettek a diákokkal, akkor egyből kiderítették, hogy a diáklányok kommunista kémek, a magyarpusztító világösszeesküvés egyenesen Allinsky által kiképzett atombombái. Cimkéztek elképesztő baromságokat akkor is!


2. Ezt az elképesztő rablást már megint úgy állítják be, hogy ők itt világméretű magyarelnyomó USA - Brüsszel összeesküvés aprócska áldozatai, pedig ők nem is csináltak semmit! Végül is az antiszemita ellenkampány az tegnap volt!

3. A sajtóban megjelent egy sor tényszerű kérdés. Ilyenek:

HU1723 Mezőkeresztes Oczella György
HU1723 Mezőkeresztes Oczella Györgyné
HU1983 Nyírbogát Kóródi Sándor 
HU1983 Nyírbogát Kóródi Sándorné
HU1998 Nyírlugos Kóródi Sándor
HU1998 Nyírlugos Kóródi Sándorné
HU2176 Pétfürdő Polyákné Végh Márta
HU2176 Pétfürdő Végh Attila
HU2176 Pétfürdő Végh Attila
HU2538 Szalkszentmárton Szilágyi József Zsolt

Ezek itt nem mitikus lények, hanem tények. Halál konkrétan a tények világán lehet vizsgálni azt, hogy X Y Z az előző kategória melyik rublikájába tartozik.

Na ezek helyett a konkrét kérdések helyett a FIDESZ megpróbálja ezzel a mágikus rutinnal elfedni ezt a trágyadombot! Tények világa: Töröl, töröl! Soha semmilyen kérdést nem fogtok tudni feltenni ez ügyben! Mágikus fantázia éljen éljen!

4. Az ECHO és Hír TV magántévék után megkapták hitbizonyámul a közmédiát is. Százmilliárdokat lopnak évente. Majd azt állítják, hogy ők a csóri 30.000 Ft-ból élő kis civil szervezet, akik már 4 éve nem is kaptak állami támogatást, de ez a szemét dohánycég letámadja őket a nagy tőkeerejével!

Mekkora kampányolási túlhatalma van velük szemben ennek a fura nevű dohánycégnek!

Vajh miért menekülnek onnan a fiatalok?

Ha győz a FIDESZ jövőre, várható, hogy havonta fog félmillió elmenekülni!

A komplett piacok ellopása stratégiai fő cél az állampártban.

Teljes nyilvánosság előtt, azzal a hittel, hogy soha de soha senki nem fog tudni ezügyben kérdéseket feltenni.

A temetkezési vállalkozónik is kicserélődtek, a kocsami játékautomaták tulajdonosi köre.

Bölcsőtől a sírig FIDESZ, eztán FIDESZ pelenkába szarnak a gyerekeink, FIDESZ aggitátortól veszünk koporsószögeket és a végső utunkra is egy választási cédulával kísérnek bennünket, hogy az itt maradók tudják, hogy merre hány méter! Talán még az égi mennyegzőn is FIDESZ plakátok várnak majd odaát! Ha ez így lesz, akkor számítsatok rá, hogy inkább vissza fordulok és kiszállok a koporsóból!

Ha én tényfeltáró újságíró lennék esküszöm elkedenék nyomozni, hogy a Philip Morris mennyit fizettett ezért a qurva jó gerrillamarketinges kampányért, és kinek! Ez még jobb mint amikor az eltűnt kamaszlány megjelenik a facebookon nike cipőben, nike pólóban és nike sapkában!

Azt is sejtem, hogy melyik marketing tanácsadó találta ki ezt a kampányt!

Szerintem ebből a pénzből akarnak titkos kampányköltségvetésre szert tenni!

Szólj hozzá!

Közösségi HR Társadalmi tervezési folyamatok támogatása. Munkaerőpiaci reintegrációs projektek előkészítése Részvételi Demokrácia Hálózat civilmandatum@gmail.com

A bejegyzés trackback címe:

https://reszvetelidemokracia.blog.hu/api/trackback/id/tr545288226

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása