Hungarian Participation Democracy's Ghost.

I have been a community development social worker and NGO activist from 1988 until 2007 back in Hungary. I am using the democracy development single issue movement points of view to let people understand the current affairs. During the first 7 years I wrote nearly 1000 articles about employment, democracy development, agriculture NGO situation. After this election I decided I turn my blog to English.

Kommentek

RSS Feedek

RDH Blog - RSS 2.0 hírcsatorna

A szerbek a második helyre szorították a magyarokat a balkanizmusversenyben

2010.10.11. 11:38 :: Saman

Nehogy már a szerb skin headek lemaradjanak a balkanizmusversenyben!

Biztos tanultak a mesterektől! TV székházfoglalás, autó gyújtogatás, meleg felvonulás támadás, utcai harcok, pártszékház ostrom, amit 5000 rendőrrel nem sikerül megfékezni...

Mindez egyetlen napon!

Az ötezer rohamrendőr és a a terrorelhárító egységek Hummer terepjárókat és könnygázt vetettek be, hogy ellenőrzésük alá vonják a helyzetet, de ez sokáig nem sikerült. A szerb honlap által csak „huligánoknak” nevezett szélsőségesek megtámadták a Demokrata Párt székházát, és nem úszta meg a rohamot az állami televízió székháza. Később a parlamentet szemelték ki célpontul, de innen visszaszorították őket.


Asszem a szerbek vissza akarják hódítani a balkanizmus epicentruma címet!

Már azt hittem hogy ez átkerült Pestre! Azért a hazai politikai elit és a skin head mozgalmak hosszú ideig piacvezetőnek számítottak az ír típusú terrorizmus és a baszk tipusú terrorizmus kelet európai felszításában, de ekkora hacacárét azért, amit 3 év alatt tudunk, azt a szerbek egy délutánban megpróbálják bepótolni!

Miután a FIDESZ és az MSZP kiirtották a hazai politikafüggetlen civil mozgalmakat, az emberek és a sajtómunkások azt hiszik, hogy erre felé a részvételi demokrácia azt jelenti, hogy kockakővel és molotov koktéllal dobáljuk a rendőrök fejét.

Nálunk még törvény is lett arról, hogy kárpótloni kell a hősöket, meg a rendőröket elő kell keríteni és meg kell büntetni.

Nem is csodálkozom azon, hogy a kommentekben rögtön leborulnak a hős skin headek előtt.

Érdekes visszanézni a Hír Tv műsoaraiban hogy miként változik a hősök tőzsdei árfolyama a politikai marketingben.

A székházfoglalásnál ugye effektíve forradalmárok voltak, pár hét múlva megkapták a csőcselék bélyeget, a mostani melegfelvonulás előtt meg ment a kettő egyszerre. Mutogatták a pozsonyi rendőr - skin head mérkőzést és szorgalmasan szélsőségesezték a civil forradalmárokat. Persze úgy, hogy egy kicsit azért hősnek érezhessék magukat. A jobb oldali criht father modellnek ez ugyan is fontos eleme. Szavazatok százezreit jelenti.

Szólj hozzá!

Közösségi HR Társadalmi tervezési folyamatok támogatása. Munkaerőpiaci reintegrációs projektek előkészítése Részvételi Demokrácia Hálózat civilmandatum@gmail.com

A bejegyzés trackback címe:

https://reszvetelidemokracia.blog.hu/api/trackback/id/tr322362559

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása