Hungarian Participation Democracy's Ghost.

I have been a community development social worker and NGO activist from 1988 until 2007 back in Hungary. I am using the democracy development single issue movement points of view to let people understand the current affairs. During the first 7 years I wrote nearly 1000 articles about employment, democracy development, agriculture NGO situation. After this election I decided I turn my blog to English.

Kommentek

RSS Feedek

RDH Blog - RSS 2.0 hírcsatorna

Halljatok "feleim szümütökvel mik vogymuk?"

2009.06.23. 01:21 :: Saman

Kupa Mihály az nyilatkozta az LMP-ről, hogy most a középosztály megnyilatkozhat. Megtalálhatja a saját erejét.

Annak idején a Centrum Pártnak majdnem sikeült középre pozícionálnia magát, de mivel nem sikerült irányítható szervezetet összekovácsolni, így hiába a jó a program...

Most nyitottnak látja Kupa a helyzetet arra, hogy végre új erő jelenjen meg! Azért is többre érdemesnek tartja az LMP-t a Centrum Pártnál, mert végre ez egy civil erő.

Nem a botcsinálta politikusokból kell összetarhálni egy pártra valót. Ezek végig gondolták, hogy mi lenne az alternatívája a botcsinálta politikai kasztnak.

Örülök, hogy Kupa Mihály is szurkol az LMP-nek!

2 komment

Közösségi HR Társadalmi tervezési folyamatok támogatása. Munkaerőpiaci reintegrációs projektek előkészítése Részvételi Demokrácia Hálózat civilmandatum@gmail.com

A bejegyzés trackback címe:

https://reszvetelidemokracia.blog.hu/api/trackback/id/tr151202428

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

láz-ár 2009.06.23. 11:27:19

Jó lenne, ha így lenne, mert én szurkolok az alulról jövő kezdeményezéseknek, de a médiák itthon mást ,,sugallnak" az LMP-ről.
Állítólag Ők lesznek az ,,új-degeneráció", vagyis az SZDSZ ide menti át a még meglévő bázisát! A Közgyűlésen nagyon figyelj! És ne hagyd, magad ,,becsapni, átverni...."

Pollack 2009.06.23. 16:11:15

@láz-ár: Ha igaz volna, amitől tartasz, akkor a tagság 99%-a már rég eltűnt volna az LMP-ből.
Nem lesz itt egy SZDSZ-es menekült sem.
Olvasd el:
lehetmas.blog.hu/2009/06/08/az_ancien_regime_hajotorottjeinek
süti beállítások módosítása