Hungarian Participation Democracy's Ghost.

I have been a community development social worker and NGO activist from 1988 until 2007 back in Hungary. I am using the democracy development single issue movement points of view to let people understand the current affairs. During the first 7 years I wrote nearly 1000 articles about employment, democracy development, agriculture NGO situation. After this election I decided I turn my blog to English.

Kommentek

RSS Feedek

RDH Blog - RSS 2.0 hírcsatorna

Az orbánizmus lényege. Boldog szülinapot Viktor!

2013.06.01. 10:01 :: Saman

Anno 1998-ban az első FIDESZ kormány első kormányévében összefogtak az MSZP-vel és bevezették azt a forrás elosztási mechanizmust, hogy a szakértői pontozást félretéve a pártlistákat használják minden forrás elosztási folyamatban. Ez a Halász Zuschlág paktum.

Így alakult ki Európa közepén az a groteszk valóság, amely hol nevetségesen primitív, hol pedig őrületbe kergetően szomorú.

Ezeknek van pincsikutya sajtója, vannak pincsikutya civiljeik, a Te egyesületed a Te családi kaszádra támaszkodhat az övék meg az övékre. Az államkassza és a családi kasszáik között nincsen határvonal. Minden az övék.

Amikor intézményesültségek indulnak el az 5%-os belépési küszöbbel védett választásokon, akkor ezek a maffiapártok biztonságban érzik magukat. Bármit is tettek!

A civil társadalom vagy a párton belüli demokrácia nem képes számon kérni semmit ezeken az embereken! Terror van a pártban és ezt nem lehet kiterjeszteni egy társadalomra, mert egy nép nem irányítható ilyen módon!

Hazugságok tömkelege burjánzik a társadalmi jövőkép alkotás funkció helyén. Ez a politikus bagázs, - a lényegre törekvés kedvéért nevezzük őket civilgyilkos zsákmányszerző pártcsürhének, - nem képes arra, hogy kihordja a társadalom jövőképét. Nem töltenek be olyan szerepet az életünkben, hogy ők munkálják ki, hogy mi a jövőkép és hogyan kell a sok sok problémát rendszerbe illesztve megoldani.

Egyetlen dolgoban érnek el integrációs sikereket, a saját csürhéjük az egyetlen létező szervezeti formáció. Így az országban akkora a setétség, amekkora ezeknek a szervezeti kultúráknak a szellemi alkotó képessége!

Kedves Braunn Róbert!

Egyedül vagy egy-két minimum évi 50 milliárdot lopó szervezett bűnözésből élő csoporttal szemben!

Ahogy a másik 9.860.000 egyedül van a nyomorával!

A minap kiállt Mohácsi Viktória és azt nyilatkozta hosszú hallgatás után, hogy az ország a polgárháború szélére sodródott lelki állapotban van.

Teljesen igazat adok neki.

Ez ami van, az a nyílt erőszak rendszerbe iktatása. Ez a lótólvajok házi demokráciája, ahol a lopás a törvény!

Legutóbb a Rákosi éra embere találta szembe magát ezzel és tudjuk, hogy nem lett jó vége!

Szólj hozzá!

Közösségi HR Társadalmi tervezési folyamatok támogatása. Munkaerőpiaci reintegrációs projektek előkészítése Részvételi Demokrácia Hálózat civilmandatum@gmail.com

A bejegyzés trackback címe:

https://reszvetelidemokracia.blog.hu/api/trackback/id/tr965338586

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása