Hungarian Participation Democracy's Ghost.

I have been a community development social worker and NGO activist from 1988 until 2007 back in Hungary. I am using the democracy development single issue movement points of view to let people understand the current affairs. During the first 7 years I wrote nearly 1000 articles about employment, democracy development, agriculture NGO situation. After this election I decided I turn my blog to English.

Kommentek

RSS Feedek

RDH Blog - RSS 2.0 hírcsatorna

"Majmok pedig nem vagyunk! Kommunista pártra szavazunk!"

2013.05.14. 11:46 :: Saman

A facebook-on terjed egy hír, ami arról szól, hogy orbánisztán többé nem a Darwin-i hanem a bibliai világkép elméletét tanítja a továbbiakban gyermekeinkek.

Az állattenyésztés tankönyvek szövegeit eképp tervezik átalakítani:

És akkor az Úr arkangyalt küldött a Mezőhegyesiek uradalmába és belébeszílte az ő fejökbe, hogy az Napoleon seregéből a magyaroknak háborús jóvátétel okán fizetett mén génállományára alapozva alapítsák meg a Nónius fajta lovat.

Tudvalevő, hogy Napoleon minekutánna meglátá a magyar seregek vérszomjas tekitetét elmenkült az országból vala és még ezt a lovat is hátra hagyta nekünk. Az oroszok meg jól megszivatták a telükkel! De az baltafejű lú itt maradt Nekünk és ez a lényeg!

Ő lett Nonius Senior, a fajta "ősapja". 17 éven át állt tenyésztésben, ez idő alatt 368, vegyes fajtájú kancát fedezett, és született utána 79 mén és 122 kancacsikó. A kancák között voltak arab telivérek és spanyol-nápolyi származásúak is. Nonius Senior nem volt feltűnően szép ló, de ezekkel a kancákkal sikerült olyan utódokat létrehozni, amelyek megfeleltek a tenyésztési célnak, amely egy erős testfelépítésű katonai hátas és hámos lófajta kialakítása volt. 15 törzsmén fia összesen 100 tenyészéven keresztül fedezettMezőhegyes-en.

De akkor az Úr látá, hogy a Darwin-i természetes szelekció meg az biológia tanárok hadovázása a génekről összezavará az emberek fejit, ezért elküldé csodatévő szent orbánt, hogy isten kegyelmibül kiradérozza a Darwinista fundamentalista kommenista propagandát az biológia tankönyvekből! 

 A mult heti És híre:
A Klebersberg Intézet azzal a kéréssel fordult az MTA-hoz, hogy foglaljon állást. az iskolában a biológiát a darwini evolúciós elmélet, avagy a kreacionizmus szellemében kell-é tanítani? A válasz szerint, amelyet az MTA által kinevezett tudós grémium fogalmazott meg, s az MTA elnöke fogalmazott át, a növény- és állatvilág fejlődését.a darwini, ám az ember fejlődését a kreacionizmus, a bibliai teremtéselmélet szellemében kell oktatni. Ide jutottunk a nemzeti együttműködés rendszerének 3-ik évében.

És az Magyarde nagyonmagyar Tetudhatodcsak Akadémia főpapjai megáldották vala, hogy a Nónius esetében a Darwinizmus műxik, de az emberre az nem vonatkoztatható!

Orbánisztán sámánkirály fővezére javaslatott tett arra is, hogy az anglikán egyházhoz hasonlóan válljunk le a Római katolikus kötelékről és eztán az egy igaz isten, igaz prófétáját kövessük. Ugyan ki lehet az a pápa, ha egyszer azt csak úgy választják!

 Kérvényezték vala az MTA főtudósai, esperesei és érsekjei, hogy a géntérképek tanulmányázásával derítsék ki egy erre a célre létrehozott kutatóintézetben, hogy Napoleon lovait eredetileg a hunok hagyták ott, és különben is mi a helyzet az arab meg a spanyol - nápolyi fajtákkal! 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://reszvetelidemokracia.blog.hu/api/trackback/id/tr395299668

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása