Hungarian Participation Democracy's Ghost.

I have been a community development social worker and NGO activist from 1988 until 2007 back in Hungary. I am using the democracy development single issue movement points of view to let people understand the current affairs. During the first 7 years I wrote nearly 1000 articles about employment, democracy development, agriculture NGO situation. After this election I decided I turn my blog to English.

Kommentek

RSS Feedek

RDH Blog - RSS 2.0 hírcsatorna

A társadalmi kontroll monopizálásáról szóló törvény

2013.04.30. 17:55 :: Saman

A civilgyilkos zsákmányszerző pártcsürhe korábban azt a társadalmi kontroll gyakorlatot támogatta, hogy a szakszerveztekkel közösen "felügyelő bizottságokban" védik az érdekeinket a közpénzeket kezelő apparátusi érdekcsoportok beszámoltatóiként.

A nyugati demokráciákban ilyen szervezetek képviselik az érintettek érdekeit, például a villany, gáz, útépítés, víz, köztisztasági vállalatok árképzését ezeknek kell jóváhagyniuk.

Állampolgári érdekvédelmi szervek veszenek részt a minimálbérről szóló alkuban is, akár ágazati megállapodásokról, akár nemzeti szintű közmegegyezésről van szó.

Magyarországon az ilyen figurák szoktak fél kiló párizsival az orcájukban a NOKIÁS dobozokban rejlő milliók súlyáról szakrális discurzust folytatni az érintettekkel.

Ez a rendszer nem volt valami hatékony, a fránya közüzemi cégek elképesztően dárga szolgáltatásokat bírtak nekünk kitalálni, a keresetekhez viszonyítva bárkit kenterbe vertünk a BKV bérlet, villanyszámla, gáz, telefon, víz akármilyen számlánk is vala, ezért a civilgyilkos zsákmányszerző pártcsürhe csak csak tekergette a nyakát, hogy ez így nem jól van.

Az emberek védelmében azt találta ki, hogy eztán nem a felügyelő bizottságokban képviselik a nép érdekeit, hanem lássatok csudát, magánállamosítják a Marxok által tőkének nevezett izéket, de nemcsak hogy az állami meg a magán szektor összeborulásárul gondoskodtak, hanem ez a fantasztikus szerkezet a civil szektort is menten magába foglalta. Ilyent még Pista bácsi se látott! Pedig ő megjárta a Don kanyart!

Az mai szent napon, elfogadták a polgárok és civilek azon jogfosztottságárul szóló törvénykezést, hogy eztán a mi befizetett adóink, áromszámláink, gázszámláink, vízszámláink, etcetera... kapcsán felvetődő kérdésekben a főérdekvédő, nagyonközérdeknéző, hűdeprofi köldöknéző KEHI és ÁSZ látja el a zemberek képviseletét a Központi Bizottságban.

Eztán a hivatalok nem szegnek törvényt, ha nem adnak teljes körű tájékoztatást. Mert pont az lett belégépelve ebbe a törvénybe, hogy erre semmi szükség nincsen! Teljes körű tájékoztatás csak ezeknek a szakrális érdekvédő intézményeknek jár, a zállampolgár az ilyent nem kap!

Erre a törvényre, meg azért volt szükség, mert a trafikosok által tolt bussines piacát meáldotta az Úr, és kitiltották a cigivevést midenünnen, aztán meg ezt a nagy tömeget beterelték a trafikokba és a trafikosokat meg kiterelték a trafikokból!

Pofa be! Trafik nincs! Mondjon le! - mondogatta mindíg a 112 éves állattenyésztés tanárom, ha valami nézeteltérése támadt a diáksággal.

A hvg imigyen számolt be a büdöskurva állampolgári szervezetek vérlázító hisztériájárul:

"A szavazás előtti levél megfogalmazói azt követően is levelet küldtek Navracsicsnak, amelyben közlik: a rendkívüli sürgősségi eljárásban történt elfogadásával a kormánypártok többszörösen megsértették az átláthatóság és a nyílt kormányzás elveit. Mindez különösen elszomorító egy héttel azután, hogy a kormány bemutatta az OGP-hez készített akciótervét Londonban, vállalásokat téve arra, hogy miként teszi átláthatóbbá saját működését - írják, hozzátéve, hogy a kormány azáltal, hogy nem lépett fel az információs törvény védelmében, hiteltelenné és értelmetlenné tette mindazokat az erőfeszítéseket, amelyek a civil és kormányzati szakértők tettek annak érdekében, hogy a Nyílt Kormányzati Együttműködés és a Kormány korrupció megelőzési programjakeretében átláthatóbbá és követhetőbbé tegyék a közpénzköltést Magyarországon."

Szólj hozzá!

Közösségi HR Társadalmi tervezési folyamatok támogatása. Munkaerőpiaci reintegrációs projektek előkészítése Részvételi Demokrácia Hálózat civilmandatum@gmail.com

A bejegyzés trackback címe:

https://reszvetelidemokracia.blog.hu/api/trackback/id/tr665257972

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása