Hungarian Participation Democracy's Ghost.

I have been a community development social worker and NGO activist from 1988 until 2007 back in Hungary. I am using the democracy development single issue movement points of view to let people understand the current affairs. During the first 7 years I wrote nearly 1000 articles about employment, democracy development, agriculture NGO situation. After this election I decided I turn my blog to English.

Kommentek

RSS Feedek

RDH Blog - RSS 2.0 hírcsatorna

Jóslat vagy valóság ismeret?

2013.03.24. 14:32 :: Saman

Megszüntette az eljárást a rendőrség a debreceni lakossági fórumon történtekkel kapcsolatban.

Amikor először láttam videon, írtam egy cikket arról, hogy a mi kultúránkban milyen folyamatok támogatják az életveszélyes fenyegetésig fajuló "civil közbeszédet" és arról is, hogy itt Angliában milyen folyamatok védik az ilyen állatias agressziótól az embert.

A cikk elején leszögeztem, hogy meglepne, ha magyar jogalkalmazók, rendőrök kivetni valót találnának abban, ha valaki egy lakossági fórumon az "elvágom a torokodat" érvrendszert hozza fel buzizással füszerezve.

Amikor elkezdtem a blogot, akkor az a "nem hiszek a szememnek" üzenet hívott az íróasztalhoz, hogy itt a szemünk látárra felkelt egy olyan nap, ahol az utca gyujtogatás lett a részvételi demokrácia.

Az állampolgári önszerveződések kertjében olyan közösségiségek magjai jelentek meg amelyeknek az a tevékenységmintája / ideológiája / napi gyakorlata / beszédtémája, hogy a többi közösségiséget fizikai agreszióval befenyegesse, hallgatásra kényszerítse.

Ezek a mérgező leheletű gyomnövények ma már az ex Nemzeti Civil Alap helyén létrejött Nemzeti Együttműködési ALap per békamenet per sajtóceleb szerepkörben ilyeneket nyilatkoznak:

Nem a politikai jobb- vagy baloldalnak, hanem bizonyos hívószavaknak, nemzeti ügyeknek van mozgósító erejük – állítja a békemeneteket szervező Civil Összefogás Fórum (CÖF) alapítója, Csizmadia László. Szerinte léteznek olyan témák, amelyek mellé a pártszimpátiájuktól függetlenül odaállíthatók az emberek (tehát akár a baloldaliak is), miközben ezek az érintettek világnézetét nem írják felül.

 

Elképesztő, hogy a civilgyilkos zsákmányszerző pártcsürhe ideológusai mit meg nem engednek ma már maguknak!

Kitüntetik a Kárpátia zenekar frontemberét! 

A polgárháborús uszítás vált ezzel hivatalosan értékelhető etalon tevékenység mintává!

Ez persze nem új. Ezt építik 15 éve! Az első FIDESZ kormány eleje óta folyamatosan épül ez a politikai szocializációs felépítmény!

Szerintük ma ez a részvételi demokrácia!

A civilgyilkos zsákmányszerző pártcsürhe egy új feudalizmust épít.

A modernizáció utáni jogrendszer bizonyos támogatással megengedi, hogy 7 földesúr birtokolja a MAGYAR földet.

Bizonyos jogi elvek azt is megengedhetik, hogy a politikus bárók egész piacokat vegyenek magukhoz erőszakkal.

Aki az éjszakai életben védelmi pénzt szed és a legerősebb őrző védő céggé válik, az lehett nálunk vezető kormányzati politikus.

Aztán futószalagon fossa a törvénygyár azokat a törvényeket, amelyek termelik a különböző piacok helytartóit.

A temetkezés piacától kezdve a kocsmai játék automatákon keresztül, akármire rátenyerelhetnek, amire ránéznek.

A műcivil csürhe arra való díszlet, hogy úgy tűnjön, hogy ennek a társadalmi méretű rablásnak VAN kivívott elfogadottsága.

A kő nem esik felfelé!

Előbb vagy utóbb az emberek megunják a kirekesztő és versenykorlátozó őrjönggést és elkezdenek majd azon gondolkodni, hogy miként oldhatjuk meg a közügyeket közösen.

A civilgyilkos zsákmányszező pártcsürhét elsodorja majd ez az erő.

A választások után teljesen egyértelműen szembe fordult a civilgyilkos zsákmányszerző pártcsürhe a rendszerváltás társadalmi szerződésével. Eltiporták a demokráciát, eltiporták a piacot és eltiporták a jóléti társadalom modellt is. Büszként melldöngetve azzal álltak elő, hogy a magas minimálbér és a magas foglalkoztatottság helyett mi a kínai bérszinvonalra szavazunk. 

Az jól látszik, hogy kifejezetten külföldi tőke ellenes rendszer épült ki. Ezt az is mutatja, hogy ez a modell a hazai tulajdonosi réteg számára épített fel egy olyan RENDSZERT amelyben a magyar munkaerő nagyjából 30%-os költségen áll a rendelkezésükre mint mondjuk 10 - 12 évvel ezelőtt.

A családok oldalán ez irdalmatlan tömegű vér és könny!

Ráadásul semmilyen növekedés nem jött ki ebből.

Csak a szupergazdagok és a politikus bárók további rablási hatékonysága növekedett. Semmmi más!

Megfizetnek ezért a FIDESZ - MSZP pártcsürhe, akárhová próbálnak is majd elbújni!

Szólj hozzá!

Közösségi HR Társadalmi tervezési folyamatok támogatása. Munkaerőpiaci reintegrációs projektek előkészítése Részvételi Demokrácia Hálózat civilmandatum@gmail.com

A bejegyzés trackback címe:

https://reszvetelidemokracia.blog.hu/api/trackback/id/tr965165648

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása