Hungarian Participation Democracy's Ghost.

I have been a community development social worker and NGO activist from 1988 until 2007 back in Hungary. I am using the democracy development single issue movement points of view to let people understand the current affairs. During the first 7 years I wrote nearly 1000 articles about employment, democracy development, agriculture NGO situation. After this election I decided I turn my blog to English.

Kommentek

RSS Feedek

RDH Blog - RSS 2.0 hírcsatorna

Bajnai, mint csodatévő szent orbán régi-új reinkarnációja

2012.10.20. 12:49 :: Saman

Kedves Lengyel László!

"akinek hinne..."hogy tisztességesek lesznek ezután a pályázatok"

Bajnai Gordon mielőtt csúcsteljesítményt nyújtott mint technokrata miniszter elnök a költségvetés farigcsálása terepen, FEJLESZTÉSI MINISZTER volt. Ő menedzselte az 1000 milliárdos évi EU pénzt.

Az ő lelkén szárad, hogy ezeknek a társadalmi befektetéseknek mekkora a társadalmi hasznossága.

Az összes többi Visegrádi ország olyan jó teljesítményt nyújtott, hogy plusz pénzeket kaptak.

A mi országunk meg ezen a terepen vezényelte be magát a balkáni setétségbe! A Halász - Zuschlág paktum világa kiteljesedett!

Ez Bajnai teljesítménye!

Mint a Munkahelyteremtés.hu Program szakmai vezetője átnéztem hivatalból ennek az életvilágát!

Sajnálom, hogy Őn nincs otthon ezen e terepen!

Mint civil aktivista nem gondsolom, hogy hitelt kellene adnunk Bajnai szakmai teljesítményének.

Azt a teljesítményt kellene felmutatnia az új kurzusnak, hogy szakít a szalonpolizálás világával és eljő a TÁRSADALMI KONTROLL kora!

Bajnai etekintetben csodatévő szent orbán előzetes reinkarnációja, azaz csúcsrapörgette, azt a társadalmi tervezési modellt, amelyben 2-3 embernek van beleszólása olyan kérdésekbe, amelyben minimum a párt demokráciának, minimum a parlamenti társadalmi vitának és MINIMUM az "ÉRINTETTEK TÁRSADALMI ÖNSZERVEZŐDÉSEI" című civil discurzusnak kulcsszerepe KELLENE, hogy legyen!

Ennek a rémkorszaknak MIKOR LESZ MÁR VÉGE?????!!!!

2 komment · 1 trackback

Közösségi HR Társadalmi tervezési folyamatok támogatása. Munkaerőpiaci reintegrációs projektek előkészítése Részvételi Demokrácia Hálózat civilmandatum@gmail.com

A bejegyzés trackback címe:

https://reszvetelidemokracia.blog.hu/api/trackback/id/tr664859448

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Mandiner blogajánló 2012.10.20. 17:36:01

Ezt a posztot ajánlottuk a Mandiner blogajánlójában.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dr. Eleanor Pitty-Palkho dr. · http://eleanor-pitthy-palkho.blog.hu/ 2012.10.21. 14:48:07

Én is civil aktivista vagyok, egy a Milliárdból. Bajnai, az IMF kiválasztottja, hamarosan irányt mutat! Már alig vártuk, hogy beihassuk szavait.... vagy inkább a kertjeinket kellene művelnünk a természetben? eleanor-pitthy-palkho.blog.hu/2012/10/19/a_nagy_oktoberi_forradalom

PR-küszöb 2012.10.23. 20:51:59

Sámán. A demokrácia - mint technikai segédeszköz és nem mint mindenre alkalmazható elixír - működtethetőségét meg kell előzze a centrum és a periféria (a Te szóhasználatodban a civil szféra) dinamikus egyensúlyának a kialakulása. Márpedig a centrum sehol, soha a történelem során nem adott át önként és dalolva döntési jogosítványokat. A szubszidiaritás elvének a meghirdetését meg kellett előzze két világháború. :( Ez bizony egy kötélhúzás. Az első lépés pedig ezen az úton ennek törvényszerűségnek a tudatosítása az érintettekben a kötél innenső oldalán. Egyébként igaz marad Illyés Mondata: "...hol zsarnokság van, ott te is szem vagy a láncban"
süti beállítások módosítása