Hungarian Participation Democracy's Ghost.

I have been a community development social worker and NGO activist from 1988 until 2007 back in Hungary. I am using the democracy development single issue movement points of view to let people understand the current affairs. During the first 7 years I wrote nearly 1000 articles about employment, democracy development, agriculture NGO situation. After this election I decided I turn my blog to English.

Kommentek

RSS Feedek

RDH Blog - RSS 2.0 hírcsatorna

Kentaurok márpedig igen is léteznek!

2012.01.15. 18:57 :: Saman

Ma délután az Élőláncosok orbán hívő tüntetést tartottak a parlament előtt.

Leesett az állam.

A civil mozgalmak közül a zöld mozgalom volt elég tagolt ahhoz, hogy ne lehessen kinyírni vagy támogatás függőséggel sakkban tartani.

A nagycsaládosoknak vagy a fogyatékkal élők civil szerveződéseinek pl. van ernyőszervezet szerű közös kerete, így az ilyesmi sakkban tartható civil kultúra. A diákmozgalmak kinyírhatók voltak.

A zöld mozgalomban ért meg az az elhatározás, hogy neki kell menni a civilgyilkos zsákányszerző párttitkárkasztnak. El kell indulni a választásokon és azt kell mondani, hogy ez az elit végérvényesen leszakadt már az életvilágról. A mai polgároknak és ennek a politikai elitnek már nincsen összeköttetése az érdek artikulációs csatornákon az egyszerű emberek gondjaival. Ez volt az Élőlánc Magyarországért mozgalom.

Ehhez képest most azt olvasom, hogy az Élőlánc Magyarországért orbán melletti nemzeti imádságtüntetést tart?

Az Élőlánc civil fórumát egy Védegyletes figura nyitotta meg. Valami Schiffer Andris vagy ki. Konkrétan engem a Varga Géza hívott oda, aki ma valami JOBBIK nevezetű gittegyletben parlamenterkedik.

A civil cunami első előőrse meg ezzel a háttérrel imádkozik a civilgyilkos zsákmányszerző orbán rezsim IMF ellenes szabadságharcáért.

Csak kapkodom a fejem!

Az is egy felettébb érdekes ideológiai pálfordulás, hogy anno Kajner Péterék zöld mozgalma még inkább a mandátumképzésben hitt, de ma már a vallásos azaz szakrális legitimáció az, ami megjelenik ezen a demonstráción.

Meg kellene kérdeznünk az arab ligát, hogy keresztény / ateista vallású országokat is felvesznek-e a soraikba?

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://reszvetelidemokracia.blog.hu/api/trackback/id/tr593549551

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása