Hungarian Participation Democracy's Ghost.

I have been a community development social worker and NGO activist from 1988 until 2007 back in Hungary. I am using the democracy development single issue movement points of view to let people understand the current affairs. During the first 7 years I wrote nearly 1000 articles about employment, democracy development, agriculture NGO situation. After this election I decided I turn my blog to English.

Kommentek

RSS Feedek

RDH Blog - RSS 2.0 hírcsatorna

Miért kell 29 milliárdos büdzsé a Sajtófigyelő Rögtön Ítélő Bíróságnak? Olvasni fognak ott, vagy írni?

2010.12.02. 01:04 :: Saman

A civil szektor azon része, amely (javarészt) nem a civilgyilkos zsákmányszerző pártokrácia sógornői tagozatából alakult családi vagyon gyarapdás céljából, az NCA-ban évi 3 milliárd Ft-ból gazdálkodik. Egyébként a szektor kb. 200 milliárd éves bevételt produkál.

Az országos hatókörű szervezeteknél az NCA-ban kb. 15 van, ami több támogatást kap, mint, ami egy darab bérkeretre és egy sovánka telefon számlára elég.

A többi országos szervezet százezer vagy háromszázezer Ft-ból kénytelen a működési költségeit megoldani.

Ez akkora intézményesültség, hogy a könyvelőt se nagyon lehet belőle fedezni. Az állampolgári önszerveződések intézményesülésének az ilyesfajta megnyomorítása olyankor fáj az országnak, amikor megjelenik évi 1000 milliárd Ft EU munkahelyteremtési pénz, és nincsenek intézményesült közösségi kontroll alatt lévő szervezetek, se a tervezéshez, se a forrás elosztás kontrolljához, se a végrehajtáshoz.

Azért kell 39 meg 45 milliárdos költségvetés ennek a szervnek, mert ezek vadászni akarnak a magamfajta bloggerekre, akik az altruista tudásmegosztás szintjén tájékoztatják az utókort arról, hogy mit csinál a civigyilkos zsákmányszerző pártokrácia.

Anno a Kádár rendszer belebukott pár éven belül abba, hogy a Soros behozott néhány fénymásológépet. Ha olvasni akarták volna amit ezeken lehetséges sokszorosítani, akkor meg kellett volna tízszerezni az olvasóembereket. Most orbán felgyűri az ingúját és aminek Kádár neki se állt, azzal ő most bepróbálkozik.

Ezek azt hiszik, hogy holmi 45 milliáros szervezetecske ellen tud állni annak amit információs társadalomnak hívnak 2010-ben?

Megvesztek ezek?

Max hónapokig duzzasztahatják ezt a folyót, de annál nagyobb robajjal töri majd át a gátat, minél erőszakosabbak lesznek. Annyira önteltek ezek, hogy nem látnak az orrukig se!

Nem veszik észre hogy 2 internetpárt ül a parlamentben? Annak ellenére, hogy az 5%-os belépési küszöbbel elve ellehetetlenítették, hogy valaha új belépő jelenjen meg a politikai palettán!

Annyira ostobák a fidesznyikek, hogy ez már fáj!

Ezek nagyobbat fognak zakózni, mint gyurcsányék!

Szólj hozzá! · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://reszvetelidemokracia.blog.hu/api/trackback/id/tr862487480

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Esemény a láthatáron 2010.12.02. 03:43:55

November közepén indítottam útjára a két legnagyobb - és ilyen lehetőséggel szolgáló - hazai közösségi portálon az alább IDE'zett leírású ESEMÉNY-t:Időpont: 2014. 04. 06. 6:00-17:00Be IDE az Országgyűlésbe Az ESEMÉNY-re jelentkezők teendői:0. addi...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása