Hungarian Participation Democracy's Ghost.

I have been a community development social worker and NGO activist from 1988 until 2007 back in Hungary. I am using the democracy development single issue movement points of view to let people understand the current affairs. During the first 7 years I wrote nearly 1000 articles about employment, democracy development, agriculture NGO situation. After this election I decided I turn my blog to English.

Kommentek

RSS Feedek

RDH Blog - RSS 2.0 hírcsatorna

A társadalmi kontroll démonizálása

2010.10.18. 17:12 :: Saman

orbán "magyar módszer" típusú trsdlm építkezése elérkezett arra a pontra, ami nem adómanipulációról szól, hanem begázol az ügy derékig a munkahelyteremtés mocsarába.

A fejlesztéspolitika reformjának víziójában 230% - al több munkahelyteremtésről, 30%-al rövidebb pályázati űrlapokról és arról beszélt, hogy 10%-al kevesebb intézményesültség fog rálátni a döntéshozatalra.

Szanyi Tibor, amatőr természetfilozófus, a piócamitológia hazai vezéralakja már kifejtette nekünk, hogy az állampolgári önszerveződések mint érdekképviseletek, vagy hiánypótló szociális szolgáltatások, ebura fakó nem funkcionálnak, de létük annál veszélyesebb a közkasszára, mivel ezek kizárólag élősködés céljára szerveződő intézményesültségek.

Vélhetően valamelyik Szanyi tanítvány orbán tanácsadója lett, így orbán is azzal eteti intézményességtagadó népét, hogy a civil érdekképviseletek miatt lett ez a feneketlen korrupció és miattuk vagyunk kénytelenek eltekinteni minden ilyen közcélú befektetés társadalmi hasznosságáról.

Ismerek egy kazal civil vezetőt, aki látott már közelről forráselosztási helyzetet. Egyhangúan mindannyian arról beszélnek, hogy a Halász - Zuschlag paktum óta a civilgyilkos zsákmányszerző pártokrácia kilóra ugyan fel tudja mutatni a társadalmi szervezetek részvételét a döntéshozatalban, de azok durván döntő többsége odaküldött pártember civil köntösben.

A civilgyilkos zsákmányszerző pártokrácia ezekkel a gesztusokkal rákeni a civilekre a sarat!

Ezzel szemben a rút valóság az, hogy a Halász - Zuschlag paktum óta leginkább pártöleb civileket lehet már csak döntéshozatalai pozícióban látni.

Amikor a civilek önmaguk választanak, már ott is beindul a párt alapú frakciózás, mint ahogy a cigány önkormányzati rendszer országos bulijáról már ezt megszokhattuk.

Néha mutatóba behívnak egy-egy embert valamilyen jelentéktelen forráselosztási ügyhöz, ezeknek a beszámolói szinte egytől egyig horror történetek társadalmi kontroll ügyben.

Ezek után képes a civilgyilkos zsákmányszerző pártokrácia piacvezető demagógiagyárának főtulajdonosa azzal nyugtatgatni az embereket, hogy eztán 10%-al csökkeni fog a forráselosztási bizottságok összetétele, már ami a szervezeti számokat illeti.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://reszvetelidemokracia.blog.hu/api/trackback/id/tr82381465

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása