Hungarian Participation Democracy's Ghost.

I have been a community development social worker and NGO activist from 1988 until 2007 back in Hungary. I am using the democracy development single issue movement points of view to let people understand the current affairs. During the first 7 years I wrote nearly 1000 articles about employment, democracy development, agriculture NGO situation. After this election I decided I turn my blog to English.

Kommentek

RSS Feedek

RDH Blog - RSS 2.0 hírcsatorna

Az elmúlt 4 év gazdaságpolitikája: A naplementében napozás művészete

2010.04.09. 15:57 :: Saman

Megjelent egy 4 év évértékelő cikk, ami említi az egészségügyi reform ügyét is.

Azért a több biztosítós modellt elgázolta két villamos.

Egyrészt az egész világon megszűnt a tőkeképző befektetési alapok kiszámíthatósága. Általában az apparátusuk fenntartási költségeit tudják kigazdálkodni, hozam nincs.

A mi kis civilgyilkos zsákmányszerző pártokrácinák pont ezt a kort szúrta ki, hogy egy másik "zsákmányszerző"-nek is eladható struktúrába belevigyen bennünket. Miközben makognak még az USA-ban is, hogy hol a magánnyugdíjpénztárak hozama, ... well

A másik villamos pedig az, hogy azokkal az eszközökkel, amikkel a párotkácia megpróbálja palástolni a valódi természetét, azt úgy már nem lehet fenntartani. Az elektronikus információrendszerezés korában hiába foglalták el a sajtót, hiába irtották ki a Halász - Zuschlag paktummal a politikafüggetlen civil mozgalmakat... ezzel csak pár évet adtak hozzá a túlélésükhöz.

Meglehet, hogy ez már az információs társadalom modellen túli korszak. A tudás alapú társadalom már nem tőkecentrikus, ezért bajba kerülnek a tőkeáramlást kezelő szervek a 150 éves közgadasági logikájukkal.

Az egy tőkeéhes kor volt.

Kiterelték napozni a népet 5 perccel a naplemente előtt...

Egy ilyen stratégiai tévedésbe illik belebukni. Gratulálunk a civilgyilkos zsákmányszerző pártokráciának ehhez a történelmi léptékű elhasaláshoz.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://reszvetelidemokracia.blog.hu/api/trackback/id/tr651907548

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása