Hungarian Participation Democracy's Ghost.

I have been a community development social worker and NGO activist from 1988 until 2007 back in Hungary. I am using the democracy development single issue movement points of view to let people understand the current affairs. During the first 7 years I wrote nearly 1000 articles about employment, democracy development, agriculture NGO situation. After this election I decided I turn my blog to English.

Kommentek

RSS Feedek

RDH Blog - RSS 2.0 hírcsatorna

A FIDESZ-t megcsókolta egy királyfi és békávévált

2010.03.27. 14:56 :: Saman

Egy Kövér László nem tudunk sajnos semmit csinálni cikkhez érdekes kommnet érkezett:

"tooop 2010. március 27. 14.20.00

Simicska és Nyerges is érintett? - Orbán is belebukhat a BKV-ügybe

A fideszes pártelnök legbelsőbb körei is érintettek lehetnek a békávézásban egy informátorunk szerint. Amennyiben ez így van, kiderül, hogy csak akkor következmények nélküli ország-e hazánk, amikor a szocionisták vannak hatalmon, vagy akkor is, ha a megkülönböztető jelzésként nemzetiszínű zászlócskát lengető váltótársaik az érintettek. (Az eddigi tapasztalatok szerint az első változat igaz.)

A BKV-botrány egyik hűtlen kezeléssel vádolt fő gyanúsítottja ugyanis, úgy tudjuk, vallomásában nem csupán Hagyó Miklósról és Hatvani Szabó Jánosról tett említést, hanem az Orbán Viktor legszűkebb környezetébe tartozó Simicska Lajosról és Nyerges Zsoltról is. Az információ valóságalapját megerősíti az a tény, hogy Mesterházy vallomásával kapcsolatban teljes hírzárlat van. Informátorunk szerint a Fidesz vezetése nagyon megrémült a vallomás miatt, ezért a háttérben megindultak a tárgyalások az MSZP-vel és az SZDSZ-szel az ügy eltussolásának érdekében.

Simicska Lajos Orbán Viktor legbizalmibb embere. Kubatov Gábor környezetében dolgozó informátorunk elmondása szerint az ellentmondást nem tűrő Simicska egy igazi keresztapa. Az egymilliárd forint feletti projektekről csak ő dönthet. Nyerges Zsolt szintén Orbán legszűkebb gazdasági körének tagja, egyben Simicska bizalmasa és üzlettársa is. Amennyiben ők ketten belegabalyodnak a BKV-ügybe, az egyben Orbán Viktor politikai pályafutásának végét is jelentheti.
 

A BKV-bizottság"

No comment.

3 komment

Közösségi HR Társadalmi tervezési folyamatok támogatása. Munkaerőpiaci reintegrációs projektek előkészítése Részvételi Demokrácia Hálózat civilmandatum@gmail.com

A bejegyzés trackback címe:

https://reszvetelidemokracia.blog.hu/api/trackback/id/tr251872916

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

láz-ár 2010.03.27. 19:03:00

Nem lennék meglepve.

tabaniember 2010.03.28. 17:37:11

Ha valaki netán még nem olvasta volna: www.kibulizottorszag.net/

láz-ár 2010.03.28. 20:46:37

Nagyon jó írás! Minden szava igaz. Csak egy a baj, a ,,nép" szeme még nem nyílt fel!
És addig, amíg minden hónapban megjön a segély és az összes más szociális ,,transzfer", nem is fog. Azon a néhány ,,gondolkodó" emberen kívül, (mint a cikk írója is) a kutyát nem érdekli az államadósság nagysága, hogy nem lesz nyugdíjam, (hiába dolgozok 30 éve napi 14-16 órát), sem az hogy demokrácia van vagy dikatatúra!
süti beállítások módosítása