Hungarian Participation Democracy's Ghost.

I have been a community development social worker and NGO activist from 1988 until 2007 back in Hungary. I am using the democracy development single issue movement points of view to let people understand the current affairs. During the first 7 years I wrote nearly 1000 articles about employment, democracy development, agriculture NGO situation. After this election I decided I turn my blog to English.

Kommentek

RSS Feedek

RDH Blog - RSS 2.0 hírcsatorna

Elszegényedő civil vezetők

2008.11.17. 11:21 :: Saman

A szombati civil konferencián leesett az állam, amikor telejsen középosztályinak kinéző, teljesen civil vezetőhöz méltó, össeszedett előadók menet közben elmondták a publikumnak, hogy ők mellesleg hajléktalanok.

Velem együtt 4 hajléktalan státuszban lévő civil vezetőt számoltam meg, bár nem mindenki tette ezt nyilvánossá, pl. én sem. Volt aki a szüneti beszélgetésekben tárta fel ezt az élethelyzetét, volt akiről már korábban tudtam.

Tény, hogy ez statisztikai hibahatár alatti "tömeg", de azért mellbe vág.

Szoktam erről írni, hogy kirekesztettek az állampolágri önszerveződések a helyi fejlesztésekből, de az a tendencia azért túlzás.

A tudás társadalom szintű megközelítés helyi fejlesztésein dolgozókkal ez történik ebben az országban.

Gratulálok Magyarország!

1 komment

Közösségi HR Társadalmi tervezési folyamatok támogatása. Munkaerőpiaci reintegrációs projektek előkészítése Részvételi Demokrácia Hálózat civilmandatum@gmail.com

A bejegyzés trackback címe:

https://reszvetelidemokracia.blog.hu/api/trackback/id/tr65773371

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ica 2008.11.17. 12:20:30

Igy legalább könnyebb ,,beleképzelni" magunkat a kliens helyzetébe. De rajtunk ki segít?
süti beállítások módosítása