Hungarian Participation Democracy's Ghost.

I have been a community development social worker and NGO activist from 1988 until 2007 back in Hungary. I am using the democracy development single issue movement points of view to let people understand the current affairs. During the first 7 years I wrote nearly 1000 articles about employment, democracy development, agriculture NGO situation. After this election I decided I turn my blog to English.

Kommentek

RSS Feedek

RDH Blog - RSS 2.0 hírcsatorna

Civil Nemzeti Csúcs

2008.11.15. 07:49 :: Saman

 M E G H Í V ó  

Civil Nemzeti Csúcsra
  
 

A Magyar Szociális Fórum – Szociális Kerekasztal szervezői meghívják Önt és Tisztelt Szervezetét az I. Magyarországi Civil Nemzeti Csúcsra.

Új helyszíne: Puskin Kávézó, 1051 Budapest, V. kerület, Semmelweis utca 2. (Az Astoriától száz méterre) telefonszám: 1/317-5162.

Időpontja: 2008. november 15. délelőtt 10 óra
A regisztrálás 9 órakor kezdődik
  
 

A Civil Nemzeti Csúcson résztvevő társadalmi szervezetek, szakszervezetek, közösségek célja társadalmi ellenállás meghirdetése és szervezése a társadalomellenes politikával szemben, amely a válság árát a dolgozókkal, a nyugdíjasokkal, a kis- és közepes vállalkozókkal akarja megfizettetni.

  

A tanácskozáson nem lesznek előadások, hanem szervezeti és egyéni felszólalások 5-5 percben a tennivalókra összpontosítva:

 
1. Hogyan szervezzük meg a társadalmi ellenállást?

2. Milyen társadalompolitikai alternatívát akarunk a neoliberalizmussal szemben?

3. Milyen szerepet szánunk a Civil Nemzeti Csúcsnak a részvételi demokrácia új intézményeként?

  
A tennivalókról határozatokat hozunk
 
A rendezvény végig nyitott a sajtó előtt
  

Jelen meghívónkat kérjük továbbítani mindazoknak a szervezeteknek és személyeknek, akik és amelyek készek bekapcsolódni a munkába a mellékelt eredeti felhívás szellemében. Az újonnan csatlakozók az alábbi e-mail címre juttassák el jelentkezésüket:

  
  

Jánosi Gábor           Simó Endre            Sipos József

  

A Magyar Szociális Fórum – Szociális Kerekasztal szervezői, a Civil Nemzeti Csúcs kezdeményezői.

Szólj hozzá! · 1 trackback

Közösségi HR Társadalmi tervezési folyamatok támogatása. Munkaerőpiaci reintegrációs projektek előkészítése Részvételi Demokrácia Hálózat civilmandatum@gmail.com

A bejegyzés trackback címe:

https://reszvetelidemokracia.blog.hu/api/trackback/id/tr24769848

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: at home chlamydia test walgreens 2017.11.30. 12:34:11

Soviet Star For Blackberry - neomibeva on blog.hu

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása