Hungarian Participation Democracy's Ghost.

I have been a community development social worker and NGO activist from 1988 until 2007 back in Hungary. I am using the democracy development single issue movement points of view to let people understand the current affairs. During the first 7 years I wrote nearly 1000 articles about employment, democracy development, agriculture NGO situation. After this election I decided I turn my blog to English.

Kommentek

RSS Feedek

RDH Blog - RSS 2.0 hírcsatorna

Menjen le! Menjen le! Monnyon le!

2008.10.22. 23:53 :: Saman

A nemzetközi hitelválság megrázta a forintot. A svájci frank és az euró árfolyama az egekben! Kiszámoltuk a családban, hogy egyik napról a másikra 30%-al emelkedhet a lakáshitel törlesztés, 20%-al többe kerülhet a repülőjegy...

Ijesztő, hogy a forint árfolyam mélypontja, a jegybanki alapkamat robbanásszerű emelése egy nappal előzi meg a menetrendszerű utcai őrjöngést.

A magyar belpolitikai koktél ezzel a "felkészültséggel" várja a hitelválság című cunamit.

Transzparens, hogy mennyire sebezhető ország vagyunk! Az IMF listájától kezdve a nagy TV társaságokig (CBNC), sokan temetni kezdik a hazai gazdaságot!

Olyan időszakot élünk, amikor egy-egy rossz hír, további hisztérikus elmozdulásokat okozhat.

Ez már az információs társadalom világa, ahol hírek és hangulatok napok alatt lezajló projektek profitrátáját tudják jelentősen befolyásolni.

Reménykedhetnénk, hogy holnap nem borul lángba a főváros, reménykedhetnénk, hogy nem emelkedik még magasabbra a CHF és az euró árfolyama!

Talán az optimizmusunk jeleként átrajzolhatnánk az Árpád sávos zászlót fölfelé mutató görbékre!

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://reszvetelidemokracia.blog.hu/api/trackback/id/tr16727475

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Fecó · http://sexchat.hu?ref=1822 2008.10.23. 09:53:15

Na ja, kicsit cinikusnak érzem - és végtelenül álszentnek - azt amikor Gyurcsány most azért sír hogy ne legyenek balhék... kár hogy az elmúlt több mint két évben még nem vette észre hogy egy dolog miatt vannak az utcai zavargások, MIATTA!
süti beállítások módosítása