Hungarian Participation Democracy's Ghost.

I have been a community development social worker and NGO activist from 1988 until 2007 back in Hungary. I am using the democracy development single issue movement points of view to let people understand the current affairs. During the first 7 years I wrote nearly 1000 articles about employment, democracy development, agriculture NGO situation. After this election I decided I turn my blog to English.

Kommentek

RSS Feedek

RDH Blog - RSS 2.0 hírcsatorna

Netrekész pályázatunk rövid története

2008.03.14. 11:20 :: Saman

A stratégia alkotás első írásos nyoma az időszámításunk előtt 400 körül született Szun Cu, amelyet egy kínai hadvezér Ping Fa írt.

Brókerek és HR-esek is nagy haszonnal forgatják az ajánlásokat, mert nagyon is adaptálhatók a modern játszmaviszonyokra az akkori hadviseléshez írott tanácsok.

Szokták úgy összefoglalni az írás bölcsességét, hogy a Sun Cu ajánlásai vezetési tanácsokat tartalmaznak, melynek célja „győzni mielőtt a harc elkezdődött volna!” – feltételeinek megteremtése.

A NETREKÉSZ pályázatnál már a kiírásból meg lehetett állapítani, hogy a területen működő civil szervezetek itt nem pályázhatnak.

Azért mégiscsak megpróbáltuk, időt és költséget nem kímélve beadtunk egy pályázatot, de mint ahogy várható volt, nem tudott az elbírálásig eljutni a pályázat.

Kaptunk egy hosszú hiánypótlás listát, mindent pótoltunk, de úgy gondolták a pályázat kezelők, hogy két ponton nem megfelelő a hiánypótlás.

Kértek egy tételes árajánlatot arról, hogy a dologi költségek kategóriában mit is vennénk pontosan. Természetesen adtunk. Természetesen ők ezt nem vették figyelembe.

Azt is kifogásolták, hogy nem kértünk hirdetési árajánlatot minden olyan megyének a megyei lapjától, ahol a tevékenység zajlik majd.

Ezt persze nem kérték így konkrétan, csak azután találták ki ezt az elképesztő baromságot, hogy a hiánypótlást beadtuk.

Szólj hozzá! · 3 trackback

Címkék: pályázatok civil mszp eu szdsz fiatal számítógép baloldal analfabetizmus munkahelyteremtés humánszolgáltatás

Közösségi HR Társadalmi tervezési folyamatok támogatása. Munkaerőpiaci reintegrációs projektek előkészítése Részvételi Demokrácia Hálózat civilmandatum@gmail.com

A bejegyzés trackback címe:

https://reszvetelidemokracia.blog.hu/api/trackback/id/tr35380489

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: website laten maken 2018.01.10. 11:14:43

Mobil függetlenítés - Mobil Függetlenítés

Trackback: website laten maken 2018.01.10. 11:14:42

Mobil függetlenítés - Mobil Függetlenítés

Trackback: website laten maken 2018.01.10. 11:14:09

Mobil függetlenítés - Mobil Függetlenítés

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása