Hungarian Participation Democracy's Ghost.

I have been a community development social worker and NGO activist from 1988 until 2007 back in Hungary. I am using the democracy development single issue movement points of view to let people understand the current affairs. During the first 7 years I wrote nearly 1000 articles about employment, democracy development, agriculture NGO situation. After this election I decided I turn my blog to English.

Kommentek

RSS Feedek

RDH Blog - RSS 2.0 hírcsatorna

Gulyásos demokráciás kapitalizmus

2008.03.04. 07:50 :: RDH

A demokrácia legsötétebb, legelvetemültebb megalázása úgy tűnik permanens a keleti végeken, a cigánytelepek tányér levesen megvásárolt szavazatai azt bizonyítják, hogy ezek az urak nem tisztelnek semmilyen határt!

A pénzügyminiszter, akit a környéken mindenki az ukrán benzin felvásárló telepeiről ismer, aki a nem cselekvőképes, gondnokság alá helyezett gyereke nevére ráíratja a mutyicégét, aki analfabéta cigány tulajdonosnak adta el a másik mutyicégét, akinek helyi színesfém-felvásárlás a vezető iparága, innen kapja a mandátumát. A fia maffiózó ajánlatokat tesz a falusi kacsaúsztató melletti büfé tulajdonosának. Telepenként 50-100.000 Ft-ért kilóra megveszik a pártemberek a cigányok ixeit, jobbról is meg balról is! A tésztaüzemének lejárt szavatosságú termékeit választások alkalmával …

Állítólag ezt csinálja országszerte mindkét nagy párt!

                Disznó, gulyás, sörpuccs!

                            Fölhívta már walaki Kusturicát?

3 komment

Címkék: kampány politika mszp fidesz társadalom demokrácia

Közösségi HR Társadalmi tervezési folyamatok támogatása. Munkaerőpiaci reintegrációs projektek előkészítése Részvételi Demokrácia Hálózat civilmandatum@gmail.com

A bejegyzés trackback címe:

https://reszvetelidemokracia.blog.hu/api/trackback/id/tr95364574

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bbjnick · http://bbjnick.blog.hu 2008.03.04. 08:07:08

Sámán! Micsoda véletlen! A napokban iszogattunk Emirrel és éppen a (magyar)honi állapotokról is beszélgettünk. Fölvetettem: nem vonzaná-e egy "mélymagyar"-témájú film elkészítése? Nagyon elkomolyodott, pedig már volt benne is egy jó kis nyomás, és így szólt: Viccelsz, testvér?! Szólj, b*szki, a Lynchnek vagy a Croenenbergnek, ez nekik való téma.
ü
bbjnick

Ica 2008.03.04. 08:30:23

Tegnap mondta az egyik barátom, hogy a falujukban mindkét Párt ugyanezt csinálja (csak ki ne derüljön, hogy a Fidesz is!).
Szerintem meg derüljön ki, ez a demokrácia lényege!
A rendszerváltás után közel 20 évvel, lehet, hogy újra kellene szőni a társadalom szövetét! Lehetőleg pártok nélkül!

Saman · http://reszvetelidemokracia.blog.hu/ 2008.03.04. 08:41:07

Väker Mänge! Ä Pärlämänetbe interpellältak az MSZPsek, hogy a Kisvärdäji körzetbe 3szoris elítélte a bírósäg a FIDESZ jelöltjét välasztäsi csäläs miätt! Szode császo Polg ärtársäk?!

Melyik fizet többet? A näráncsos vagy a szegfüs?
süti beállítások módosítása