Hungarian Participation Democracy's Ghost.

I have been a community development social worker and NGO activist from 1988 until 2007 back in Hungary. I am using the democracy development single issue movement points of view to let people understand the current affairs. During the first 7 years I wrote nearly 1000 articles about employment, democracy development, agriculture NGO situation. After this election I decided I turn my blog to English.

Kommentek

RSS Feedek

RDH Blog - RSS 2.0 hírcsatorna

RoboCop

2008.02.28. 18:01 :: RDH

Az egyre színvonaltalanabb TV2 Naplónak a múlt heti szavazással sikerült minden idők legpofátlanabb szavazását lebonyolítania.

Ha ebből politikai döntést csinálnak, esküszöm egyedül is elmegyek tüntetni a javaslat ellen.

Azt találták ki február 17-én, hogy „hordjanak-e a rendőrök állandóan ólommellényt?

Az isteni nép, pedig túlfűtve a frissen lelőtt rendőrről szóló riporttól, 80%-ban úgy döntött, hogy persze, hogy hordjon!

Van néhány rendőr barátom, akik valószínűleg a fejüket fogják ilyenkor! Nem lehetne inkább arról szavazni, hogy a vakbélműtéthez vágjanak-e kisebbet, mint amekkora szükséges?

Ilyen szakmai kérdésekben biztos, hogy laikusoknak kell véleményt nyilvánítani?

Sokszor cikizzük a rendőreinket, hogy fakabát nyelven beszélnek hozzánk, de ettől még emberből vannak! A szakmájuk olyan, hogy intézményes keretek között élnek, nem fogalmazhatnak szabatosan ha elkérik az iratainkat, de olyankor is cselekedniük kell, amikor a másik fél akár életveszélyesen kiszámíthatatlanul viselkedik. Olyankor nincs szabály. Fizikai harc van, és életveszély.

Főként az verte ki nálam a biztosítékot, hogy az általam ismert rendőrök között többet nagyon megvisel lelkileg, hogy tényleg előfordul 2-3 havonta, hogy életveszélynek vannak kitéve! És mindezt szinte állandó „ugorj már be!” készenlétben és 80.000 Ft nettóért. Olyan is előfordult, hogy az odabent baltával a bútorokat hasogató „állampolgár” karjaiba löki a saját kollegája.

Kifejtette az Azurák-féle stáb, hogy ezek a fiúk milyen életet élnek? Mit szenved a családjuk, amíg hazavárja őket?

Szavazzunk arról, hogy Azurák stábja hordjon-e nyáron bukósisakot?

1 komment

Címkék: média politika kutatás társadalom 2008

A bejegyzés trackback címe:

https://reszvetelidemokracia.blog.hu/api/trackback/id/tr8358351

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gecc 2008.02.29. 21:20:13

Az emebri butasag megint erot vett a jonepen. Mit is varjunk toluk? Mit is varjunk a szenzaciohajhasz mediatol?
süti beállítások módosítása